Monday, September 8, 2008

ZONDAGMIDDAG 21 SEPTEMBER, PLAK#3

SPECIAL!!

De aankomende PLAK staat in teken van fashion. In samenwerking met Streetlab gaan we op zoek naar aanstormend mode talent. Lever tijdens Streetlab Zuid-Oost ook jou zelf ontworpen items in en wie weet doe jij mee met de volgende Streetlab Show Off.


Streetlab en PLAK gaan op zoek naar fahion talent voor de Streetlab Show Off in januari. Op 10 en 11 september kun je in de PLAK container tijdens Streetlab Zuid-Oost helemaal losgaan op fashion-gebied en iets moois in elkaar zetten. PLAK zorgt voor restjes stoffen, tweedehands items en naaigerei en tools die je kan gebruiken om nieuwe items te bouwen. Alle gemaakte items moeten weer ingeleverd worden met naam en adres erbij en zullen de rest van Streetlab tentoongesteld worden bij de container. Vervolgens worden ze op 21 september weer tevoorschijn gehaald worden tijdens PLAK #3. Hier worden alle gemaakte items nogmaals geexposeerd en zal een professionele jury het vernieuwenste, gekste, creatiefste item eruit pikken. De maker hiervan krijgt tijdens de volgende Streetlab Show Off in januari de kans om meer eigen werk te laten zien. Maar let op: je kunt ook meedoen met thuis gemaakt werk! Kom dit langs brengen tijdens Streetlab of kom op de dag van PLAK #3 langs voor 14:00 s'middags! Meer info over deze contest en over PLAK op: www.plakblijftplakken.blogspot.com


Meer:
Verder hebben we de mensen van The Fashion Booth (www.thefashionbooth.com) te gast en is er een workshop met street art artist Sticky Popcorn. Verschillende jonge dj's, filmmakers en nog veel meer spannende dingen.

Maar, PLAK is altijd op zoek naar:
- muzikaal talent, dj's, muzikanten enz
- mensen die willen presenteren/ acteren (radio, tv, theater)
- fotografen, camera mensen
- maar eigenlijk van alles op creatief gebied

Wil je hier meer informatie over, mail dan naar Noni : noni@zonderfilter.nl


Kom 21 september zeker even langs, want PLAK blijft Plakken, dat is zeker.
PLAK in het Rozentheater, Rozengracht 117, Amsterdam
Zondag 21 september van 14:00 - 19:00 entree: gratis!

No comments: