Tuesday, May 13, 2008

DE OPDRACHTEN VOOR PLAK #2


PLAK PORTFOLIO OPDRACHTEN UITLEG
Iedere PLAK schrijven we twee opdrachten uit die interessant zijn voor je portfolio en die je kunnen helpen aan goede contacten. Hieronder volgens ze:
OPDRACHT 1: DE KUNSTJURY: WIN-EEN-EXPO
Maak jij mooie dingen en zou je heel graag in een galerie je werk willen exposeren en misschien wel verkopen? Dit is je kans!Kom aanstaande 25 mei met je werk naar PLAK in het Rozentheater en laat je werk zien aan de kunstjury. Zij beoordelen je werk en kunnen je tips geven en misschien wel goede ideeën. Na de beoordeling wordt er aan het eind van de dag bekend gemaakt wie er een week gezamenlijk mogen exposeren in de Chiellerie.

Let op!: Achtergrond, opleiding, leeftijd, soort werk en hoeveelheid van de werken zijn allen niet belangrijk, iedereen mag meedoen!De jury bestaat uit: Zender (graffitischrijver, illustrator en grafisch designer), Bitches in Control (street-art collectief) en Catfight Magazine en Chiel van Zelst, nachtburgemeester van Amsterdam en oprichter van de Chiellerie ( gallerie, hangplek voor kunstenaars).Wil je meedoen? Aarzel niet maar stuur een mailtje naar plak@rozentheater.nl, dan ontvang je van ons alle verdere informatie.

DE KUNSTJURY VINDT PLAATS OP:
- 25 mei in het Rozentheater
- Tussen 15.00 – 17.00
- Maak een selectie van je werk wat je het liefst laat zien.
- Is het werk te groot? Zorg dan dat je t digitaal maakt en/of uitprint.
- Soort kunst? Maakt niet uit.
- En tot slot: zorg dat je iets kan vertellen over je werk, onderbouwen is altijd goed.

Wil je meer weten over de jury? Kijk dan op:
Zender www.therendezvous.nl
Bitches in Control: www.bitchesincontrol.com
De Chiellerie: www.chiellerie.nl

No comments: