Tuesday, May 13, 2008

OPDRACHT 2 FRESHCOTTON RADIO COMMERCIAL


Freshcotton gaat binnenkort haar nieuwe website lanceren en jij kunt die commercial gaan maken. Mits die van jou uitgekozen gaat worden natuurlijk! Daar kan je zelf voor zorgen. Bedenk een freshe commercial waarmee zij hun website kunnen promoten en stuur hem in. De beste ingestuurde commercial krijgt een budget en om deze ook daadwerkelijk te gaan maken (goed voor je portfolio!). Freshcotton zou Freshcotton niet zijn als ze er nog iets leuks tegenover zetten.

Instructies
De luisteraars weten na het horen van de radiocommercial dat Freshcotton een freshe nieuwe website heeft. Het is belangrijk dat de radiocommercial bruisend en vernieuwend is en humor bevat. Na de commercial zou de luisteraar zo nieuwsgierig moeten zijn dat hij/zij de nieuwe website gaat bezoeken.

De deadline is 14 juni over de mail en 15 juni zullen we per mail en op de PLAK weblog de winnaars bekend maken.

Hoe werkt t? Ben je een echte digibeet, maar heb je wel een goed idee? Kom dan 25 mei naar PLAK om daar ter plekke je commercial op te nemen. Doe je het thuis?

Dan kan het o.a. op de volgende manier:

Instructies voor PC:
Dit zijn instructies voor Windows XP. Zorg wel dat je een microfoon bij je computer hebt, zodat je in kan spreken.
Stap 1: Kies start > alle programma’s > bureau accessoires > entertainment > geluidsrecorder
Stap 2: Druk op de rode opneemknop en spreek de tekst in
Stap 3: Wanneer je opname klaar is druk je op stop.
Stap 4: Kies bestand > opslaan, om het bestand op te slaan.
Stap 5: Geef je geluidsbestand een naam. (het is handig als je je eigen naam er ook in zet, bijvoorbeeld commercial fresh cotton – frankdevries)

Is hij af? Mail je resultaat naar
plak@rozentheater.nl en voeg in je mail ook de uitgeschreven versie en je persoonlijke gegevens toe. Kom ook 25 mei naar PLAK, hier wordt je op de hoogte gebracht over de tussenstand en kun je de tot dan toe grappigste ingestuurde commercials beluisteren, of een commercial ter plekke komen opnemen.



No comments: