Tuesday, May 6, 2008

programma Plak 2


kunst, reclame, chillen, workshops, tosti’s en muziek bij PLAK 2 op zondagmiddag 25 mei in het Rozentheater.


PLAK is relaxen in je joggingbroek in het Rozentheater maar ook creatieve prikkeling in de vorm van workshops, muziek en interessante netwerkmomenten.

PLAK koppelt jong talent aan interessante partijen. Er worden opdrachten ontwikkeld die interessant zijn voor je netwerk en portfolio..

Voor PLAK 2 zijn er twee opdrachten waar je aan mee kunt doen:

opdracht 1: Exposeren met je werk in de Chiellerie
Zou jij graag willen exposeren. Kom op 25 mei naar het Rozentheater en laat je werk beoordelen door een kunstjury. Er wordt een selectie gemaakt van werk dat in een galerie komt te hangen. als een gezamenlijke expositie mag exposeren en verkopen.

opdracht 2: Maken van FreshCotton radio commercial
Maak een freshe radio commercial ter aankondiging van de nieuwe FreshCotton website. Ben jij diegene die deze opdracht wint, dan komt er een budget vrij voor jouw commercial en zal deze ook uitgezonden gaan worden. Goed voor je portfolio dus.


Dan volgt er nog een oproepje!
We zijn op zoek naar mensen met creatieve ideeen die deze graag willen uitvoeren, wij bieden een podium en zorgen voor publiek. Dus dj's of muzikanten, jonge filmmakkers voor de PLAK korte film bios, mensen die een workshop willen geven, hun werk willen laten zien, mensen met goede ideen over hoe het moet en mensen met vragen.. laat je horen! Stuur een mail naar plak@rozentheater.nl

No comments: